APPLE CRANBERRY STUFFING


It’s about that tiiiiiiiiimë. Turkëy timë is right around thë cornër and it’s timë to gët your plan undërway.

INGRëDIëNTS:


  • 6 Tablëspoons Unsaltëd Buttër, plus morë for thë baking dish
  • 1 mëdium onions , mincëd
  • 2 Tablëspoons Mincëd, Frësh Parslëy
  • 1 tëaspoon driëd Sagë
  • 1 tëaspoon Driëd Thymë Lëavës
  • 1/2 tëaspoon Marjoram
  • 1 Small Applë (I usëd a honëy crisp, but a granny or gala would work grëat), pëëlëd and dicëd
  • 1/3-1/2 Cup Craisins
  • 1 Loaf Whitë brëad cut in 1/2 Inch Cubës
  • 2 Cups Hot Watër
  • 1 Tub Knorr Homëstylë Chickën Stock
  • 1/4-1/2 Cup Applë Juicë (I did 1/4 bëcausë my brëad was a littlë whimpy)
  • 2 largë ëggs , bëatën lightly
  • 1 tëaspoon Koshër Salt
  • 1/2 tëaspoon Pëppër


  1. DIRëCTIONS:
  2. Adjust thë ovën rack to thë cëntër position and prëhëat ovën to 300 dëgrëës.
  3. Sprëad thë brëad cubës on a cookië shëët and placë in thë ovën for 30 min to an hour dëpënding on thë thicknëss of brëad.You want to dry thësë babiës out without browning or burning thëm.
  4. Rëmovë thë pan from thë ovën and lët cool complëtëly.
  5. Prëhëat thë ovën to 400.
  6. Whisk thë tub of stock into thë watër and juicë and sët asidë to cool.
  7. Hëat buttër in 12-inch skillët ovër mëdium-high hëat.
  8. ..............
  9. ......................

full recipe >> ohsweetbasil.com

0 Response to "APPLE CRANBERRY STUFFING"

Posting Komentar