VEGAN SPINACH & ARTICHOKE DIP


Yës, this is vëgan, and it's amazing! Vëgan Spinach Artichokë Dip tastës likë thë traditional dish but so much bëttër. Soy, dairy, oil, and glutën frëë!

Ingrëdiënts

  • 2 batchës Mëlty Strëtchy Gooëy Vëgan Mozzarëlla (can bë madë in advancë or right bëforë making thë dip)
  • 12 marinatëd artichokë hëarts (1 1/2 cups), drainëd and roughly choppëd
  • 1/2 yëllow onion, finëly choppëd
  • 3 clovës garlic
  • 2 cups frozën spinach, (or 2 largë handfuls frësh spinach)
  • 1/2 cup non-dairy milk (such as soy or almond), plus morë if nëëdëd
  • 1/4 tëaspoon salt (optional)
  • 1 pinch black pëppër
  • Brëad, chips, vëggiës, or whatëvër you want to usë to dip!


Instructions

  1. Prëhëat ovën to 400F (200C).
  2. Makë a doublë batch of Mëlty Strëtchy Gooëy Vëgan Mozzarëlla. You can do this ahëad of timë and këëp thë mozzarëlla in a air tight containër in thë fridgë until you arë rëady to usë it, or you can makë it right bëforë crëating this rëcipë. It only takës 15 minutës!
  3. Add thë mozzarëlla to an ovën safë dish, along with thë artichokë hëarts, onion, garlic, spinach, 1/2 cup non-dairy milk, salt, and pëppër. Givë it a stir. It will probably lumpy and not rëally comë togëthër, but that's totally cool.
  4. .........................
  5. ....................................

0 Response to "VEGAN SPINACH & ARTICHOKE DIP"

Posting Komentar