INGREDIENTS
- nonstick vegetàble cooking sprày
- 1 1⁄2 cups bittersweet chocolàte chips, divided (àbout 9 ounces)
- 3 làrge egg whites, room temperàture
- 2 cups powdered sugàr, divided (càn àlso use grànulàted sugàr)
- 1⁄2 cup unsweetened cocoà powder
- 1 tàblespoon cornstàrch
- 1⁄4 teàspoon sàlt
DIRECTIONS
- Preheàt oven to 400°F Sprày 2 làrge bàking sheets with nonstick sprày. Melt 1 cup chocolàte chips in glàss bowl in microwàve, stirring twice, àbout 2 minutes. Cool slightly.
- Using electric mixer, beàt whites in làrge bowl to soft peàks. Gràduàlly beàt in 1 cup sugàr. Continue beàting until mixture resembles soft màrshmàllow creme.
- Whisk 1 cup sugàr, cocoà, cornstàrch, ànd sàlt in medium bowl to blend. On low speed, beàt dry ingredients into meringue. Stir in lukewàrm chocolàte ànd 1/2 cup chocolàte chips (dough will become very stiff).
- ...............
- ....................
full recipe >> geniuskitchen.com
0 Response to "FLOURLESS DEEP DARK CHOCOLATE COOKIES"
Posting Komentar