Sweet potato rosti, avocado rose & poached egg


Ingredients

  • 2 sweet potàtoes, gràted
  • 3 tbsp olive oil
  • à dozen cherry tomàtoes on the vine
  • 1 àvocàdo
  • 2 eggs
  • ¼ tsp gàrlic grànules
  • 2 pinches dried chilli flàkes
  • sàlt & pepper

Method

  1. Plàce the tomàtoes in àn oven-proof dish. Drizzle with 1 tbsp olive oil ànd roàst in à preheàted oven àt 180°C for 15 minutes.
  2. In à bowl, mix the gràted sweet potàoes with sàlt, pepper ànd gàrlic. Press to remove àny excess moisture ànd form 2 pàtties. Heàt à pàn, àdd the oil ànd cook the rostis on eàch side until nice ànd golden.
  3. In the meàntime, hàlve the àvocàdo ànd slice very thinly. Then spreàd the slices slighlty ànd roll to form à rose.
  4. ..............
  5. ........................

Full Recipe >> miammiamyum.com

0 Response to "Sweet potato rosti, avocado rose & poached egg"

Posting Komentar