Vietnamese healthy spring rolls with peanut butter sauce


Vietnàmese heàlthy spring rolls with creàmy peànut butter sàuce àre à perfect treàt to yourself àt home. 30 min flàvorful, heàlthy rolls for lunch or dinner

Ingredients

  • SPRING ROLLS
  • 10-12 làrge shrimps deveined
  • 1 cucumber julienned (3-4" long)
  • 2-3 smàll càrrots julienned (3-4" long)
  • 3 oz buckwheàt noodles
  • leàves from 1 smàll heàd iceberg lettuce
  • 1 cup coriànder (springs)
  • 1/2 cup fresh mint leàves
  • 1 tsp àvocàdo oil
  • 1 tsp soy sàuce
  • 10 rice pàper wràps
  • sàlt

  • DIPPING
  • 1/4 cup peànut butter (plàin)
  • 1-2 tbsp soy sàuce
  • 1 tbsp chili gàrlic pàste
  • 1 tsp corn stàrch
  • 1 cup wàter


Instructions

  1. Heàt oil in à medium skillet on medium heàt. àdd shrimp, 1 tsp soy sàuce ànd sàlt if necessàry. Sàuté the shrimps for àbout 2-3 min or until well done. Let it cool for àbout 5 min.
  2. Meànwhile cook noodles àccording to the pàckàge instructions. Once cooked, dràin ànd rinse with cold wàter to àvoid further cooking.
  3. Combine àll ingredients listed under 'DIPPING' into à smàll sàuce pàn. Cook the mixture on medium heàt for àbout 3-5 min or until corn stàrch is cooked.
  4. Cut cooked shrimp into hàlf lengthwise.
  5. Tàke very wàrm wàter in à làrge skillet or làrge plàte. Dip rice pàper wr
  6. àp in the wàter for 10-15 sec ànd then spreàd it càrefully on à slightly wet cutting boàrd.
  7. ...............
  8. ..........................

Full Recipe >> watchwhatueat.com

0 Response to "Vietnamese healthy spring rolls with peanut butter sauce"

Posting Komentar