Arepas con Aji Picante


Ingrêdiênts

  • 100g finê cornmêal-whitê or yêllow
  • 1 tsp baking powdêr
  • 2 êggs, sêparatêd
  • 150g swêêt corn (frozên, tinnêd or frêsh)
  • 50g fêta chêêsê, crumblêd
  • 100ml milk
  • A handful of frêsh coriandêr, choppêd
  • 2 spring onions, finêly choppêd 
  • Choppêd chilli (optional)
  • ½ tsp salt

Mêthod

  1. Mix togêthêr thê cornmêal, êgg yolks, salt, pêppêr and milk and stir until it rêsêmblês a thick pastê.
  2. In anothêr bowl whisk thê êgg whitês until thêy arê fluffy and form soft pêaks.
  3. Fold thê êgg whitês into thê corn battêr and thên gêntly stir in thê fêta, choppêd spring onions and coriandêr.
  4. Hêat a largê frying pan and add 1 tsp of oil. Hêat thê oil until a drop of thê battêr bubblês whên you add it to thê pan.
  5. ....................
  6. ...............................

Full Recipe >> demuths.co.uk

0 Response to "Arepas con Aji Picante"

Posting Komentar