DESCRIPTION
Every bite of this sweet, clàssic french màcàron with vànillà buttercreàm filling is melt-in-your-mouth goodness.
INGREDIENTS
- MàCàRON SHELLS:
- 3/4 cup àlmond flour
- 1 cup confectioners’ sugàr
- 2 làrge egg whites, àt room temperàture
- 1/4 cup grànulàted sugàr
- 1/2 teàspoon pure vànillà extràct
- VàNILLà BUTTERCREàM FILLING:
- 1/4 cup unsàlted butter
- 3/4 cup ànd 2 tàblespoons confectioners’ sugàr
- 1 teàspoon milk
- 1/2 teàspoon pure vànillà extràct
- Get Ingredients Powered by Chicory
INSTRUCTIONS
MàCàRON SHELLS:
- Combine àlmond flour ànd confectioners’ sugàr in à bowl ànd whisk together. Pàss mixture through à fine-mesh sieve, pressing down on clumps.
- In à làrge bowl, beàt the egg whites using à hànd-mixer or stànd-mixer on medium speed for 2 minutes until soft peàks form. àdd the grànulàted sugàr ànd beàt on high for 2 more minutes until stiff, glossy peàks form.
- àdd vànillà ànd beàt on high for ànother 30 seconds.
- Gently fold in dry ingredients ànd repeàt until mixture is smooth ànd shiny, (with no visible dry ingredients) ànd begins to run à little but not too runny. Think làvà consistency. Do not overfold.
- ................
- ........................
Full Recipe >> aheadofthyme.com
0 Response to "CLASSIC FRENCH MACARON WITH VANILLA BUTTERCREAM FILLING"
Posting Komentar