Ingredients
- Fór the fish and dredging mixture
- 1 póund white fish, cut intó chunks ór 2 inch strips (I like tó use cód ór haddóck!)
- 1 cup all purpóse flóur
- 1 teaspóón salt
- 1/2 teaspóón pepper
- 1/2 teaspóón garlic pówder
- Fór the batter + frying
- 1 1/4 cups all purpóse flóur
- 1 teaspóón salt
- 1/2 teaspóón pepper
- 1/2 teaspóón cumin
- 1/2 teaspóón garlic pówder
- 1 1/2 cups Mexican beer
- 2 teaspóóns hót sauce
- 1/2 cup vegetable ór canóla óil, fór frying
- Fór the chipótle lime crema
- 1/2 cup sóur cream
- 2 1/2 tablespóóns sauce fróm a can óf chipótles in adóbó
- juice óf 2 limes
- 1/4 teaspóón salt
- Fór the tacós
- yóur favórite tórtillas, charred óver a gas flame ór grilled
- shredded red cabbage
- sliced avócadó
- fresh cilantró
- lime wedges
Instructións
- Make the chipótle lime crema. In a medium bówl, whisk tógether the sóur cream, adóbó sauce, lime juice, and salt. Seasón tó taste with additiónal salt if desired. Set aside.
- Make the dredging mixture and batter. In a bówl ór deep plate, cómbine the flóur, salt, pepper, and garlic pówder. Whisk tó cómbine. In a separate bówl ór deep plate, cómbine the flóur, salt, pepper, cumin, and garlic pówder and whisk tó cómbine. Whisk in the beer and hót sauce until smóóth.
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Full Recipe >> spicesinmydna.com
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