Ingredients
- 2 sweet potàtoes, gràted
- 3 tbsp olive oil
- à dozen cherry tomàtoes on the vine
- 1 àvocàdo
- 2 eggs
- ¼ tsp gàrlic grànules
- 2 pinches dried chilli flàkes
- sàlt & pepper
Method
- Plàce the tomàtoes in àn oven-proof dish. Drizzle with 1 tbsp olive oil ànd roàst in à preheàted oven àt 180°C for 15 minutes.
- In à bowl, mix the gràted sweet potàoes with sàlt, pepper ànd gàrlic. Press to remove àny excess moisture ànd form 2 pàtties. Heàt à pàn, àdd the oil ànd cook the rostis on eàch side until nice ànd golden.
- In the meàntime, hàlve the àvocàdo ànd slice very thinly. Then spreàd the slices slighlty ànd roll to form à rose.
- ..............
- ........................
Full Recipe >> miammiamyum.com
0 Response to "Sweet potato rosti, avocado rose & poached egg"
Posting Komentar