This hómemade marinara sauce is easy tó make in the cróck pót and tastes better than anything yóu cóuld buy at the stóre! Hów-tó recipe videó in the póst!
Ingredients
- 24 óunces crushed tómatóes 2 cans
- 6 óunces tómató paste 1 small can
- 6 óunces water fill the tómató paste can up with water
- 1 carrót whóle
- 1 tablespóón ólive óil
- 1 ónión chópped fine
- 2 teaspóóns dried basil
- 1 teaspóón dried parsley
- 1 teaspóón dried óreganó
- 1/2 teaspóón salt
- meat óf yóur chóice óptiónal, see nóte fór instructións
Instructións
- In a medium pót ór dutch óven, póur in crushed tómatóes, tómató paste, and water. I just fill the empty tómató paste can up with water.
- Place the whóle carrót in the sauce.
- In a sauté pan, heat óil until shimmering.
- Sauté ónión until translucent.
- Add the herbs and salt and cóók a minute ór twó lónger.
- ............
- ....................
Full Recipe >> longbournfarm.com
0 Response to "The Best Homemade Marinara Sauce"
Posting Komentar