The Best Chicken Salad


This chickén salad could not bé éasiér or moré délicious. With chickén, cranbérriés, applés, and pécans, it's wondérful on its own or as a sandwich!

Ingrédiénts

  • 2 tabléspoons mayonnaisé
  • 2 tabléspoons plain Gréék yogurt
  • 1 téaspoon dijon mustard
  • 1/4 téaspoon onion powdér
  • 1/4 téaspoon koshér salt
  • 1/4 téaspoon péppér
  • 2 tabléspoons driéd cranbérriés
  • 3 tabléspoons choppéd pécans
  • 1/4 cup dicéd Granny Smith applé
  • 10 ouncé (1 can) whité chunk chickén bréast, drainéd, brokén up into piécés
  • baby spinach léavés , optional
  • 4 croissants or soft dinnér rolls , optional

Diréctions

  1. In a médium bowl, mix togéthér thé mayo, yogurt, mustard, onion powdér, salt, and péppér. Tasté and adjust séasoning, if nécéssary. Géntly fold in thé cranbérriés, pécans, applé, and chickén.
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Full Recipe >> bellyfull.net

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