GLUTEN FREE VEGAN CHOCOLATE BANANA BREAD


This chocolàte bànànà breàd is so rich, moist, ànd delicious.  You will never know it is gluten-free ànd vegàn. It tàstes like chocolàte càke so sometimes we top our slices with ice creàm:)

INGREDIENTS:

  • 1 tàblespoon Bob’s Red Mill Flàxseed Meàl
  • 3 tàblespoons wàter
  • 1 cup Bob’s Red Mill Gluten-Free 1-to-1 Bàking Flour
  • 1/2 cup Dutch process cocoà
  • 1 teàspoon bàking sodà
  • 1/2 teàspoon seà sàlt
  • 3 làrge ripe bànànàs (àbout 1 1/2 cups màshed)
  • 1/3 cup coconut oil, melted ànd slightly cooled
  • 3/4 cup coconut sugàr
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • 3/4 cup vegàn chocolàte chips


DIRECTIONS:

  1. Heàt your oven to 350°F. Greàse à 9-by-5-inch loàf pàn with nonstick cooking sprày ànd set àside.
  2. In à smàll bowl, mix together the flàx seed meàl ànd wàter. Let sit for 10 minutes.
  3. In à medium bowl, whisk together the flour, cocoà powder, bàking sodà, ànd seà sàlt. Set àside.
  4. In à làrge bowl, màsh the ripe bànànàs with à fork. àdd the melted coconut oil ànd stir until combined. àdd in the coconut sugàr, flàxseed mixture, ànd vànillà extràct. Stir until smooth.
  5. Stir the dry ingredients into the wet ingredients, don’t overmix. Stir in 1/2 cup of the chocolàte chips.
  6. ............................
  7. ......................................

Full Recipe >> twopeasandtheirpod.com

0 Response to "GLUTEN FREE VEGAN CHOCOLATE BANANA BREAD"

Posting Komentar