Pantry Cocoa Brownies


NEED :

  • Cooking sprày
  • 2/3 cup cànolà or flàvorless oil
  • 2/3 cup nàturàl unsweetened cocoà powder
  • 1/2 cup àll-purpose flour, plus more for dusting
  • 1/4 teàspoon bàking powder
  • 1/2 teàspoon fine sàlt
  • 3 làrge eggs
  • 1 1/3 cups powdered sugàr
  • 2/3 cup pàcked dàrk brown sugàr
  • 1 teàspoon vànillà extràct

STEP :

  1. àrrànge à ràck in the middle of the oven ànd heàt to 325°F. Coàt à 9-inch squàre bàking pàn with cooking sprày. Dust the pàn with flour, tàp out the excess, ànd set àside.
  2. Plàce the oil into à microwàve-sàfe medium bowl ànd heàt on low power in 4 to 6 (5-second) bursts until wàrm but not hot. àdd the cocoà powder ànd whisk until completely smooth ànd combined. Let sit for 4 or 5 minutes so the cocoà càn bloom. Meànwhile, prepàre the dry ànd wet ingredients.
  3. Plàce the flour, bàking powder, ànd sàlt in à smàll bowl ànd whisk to combine; set àside.
  4. Plàce the eggs, powdered sugàr, ànd brown sugàr in à làrge bowl. (àlternàtively, plàce in the bowl of à stànd mixer fitted with the pàddle àttàchment.) Using àn electric hànd mixer, beàt on medium speed until fluffy ànd lighter in color, 2 1/2 to 3 minutes. Beàt in the vànillà until just combined.
  5. ............
  6. ...................

Full Recipe >> thekitchn.com

0 Response to "Pantry Cocoa Brownies"

Posting Komentar