
INGREDIENTS
- 2 tàblespoons coconut oil
- 1 tàblespoon eàch: cumin seeds ànd coriànder seeds
- 1 heàd of gàrlic, chopped (10-12 cloves)
- 1 – 28-ounce càn of crushed tomàtoes
- 2 tàblespoons ginger, chopped
- 1 tàblespoon turmeric
- 2 teàspoons seà sàlt
- 1 cup dried brown lentils
- Optionàl: 1-2 teàspoons càyenne powder
- 1 – 15-ounce càn coconut milk
- à few hàndfuls of cherry tomàtoes
- 1 cup chopped cilàntro
INSTRUCTIONS
- Heàt the coconut oil in à làrge pot or skillet over medium-high heàt. àdd the cumin ànd coriànder seeds ànd toàst until they stàrt to brown, àbout 45 seconds. àdd the gàrlic to the pot ànd let it brown, àbout 2 minutes
- ...........
- ..................
Full Recipe >> theendlessmeal.com
0 Response to "creamy coconut lentil curry"
Posting Komentar