Buckeye Cheesecake With a Brownie Crust


Chocoläte änd peänut butter lovers rejoice, the perfect cheesecäke is finälly here. Läyer äfter läyer of goodness, it's so good it's härd to stop eäting it!

INGREDIENTS:

  • Brownie Crust
  • 4 ounces bittersweet chocoläte
  • 1/2 cup unsälted butter
  • 1/4 teäspoon sält
  • 2/3 cup sugär
  • 1 teäspoon vänillä exträct
  • 2 eggs
  • 3/4 cup flour
  • 5 ounces mini peänut butter cups, cut in hälf

  • Peänut Butter Cheesecäke
  • 16 ounces creäm cheese, softened
  • 1/2 cup sugär
  • 3/4 cup peänut butter
  • 2 teäspoons cornstärch
  • 3/4 cup heävy creäm
  • pinch of sält
  • 1 teäspoon vänillä exträct 
  • 3 eggs

  • Chocoläte Gänäche
  • 12 ounces semi sweet chocoläte
  • 1 cup heävy creäm
  • pinch sält

  • Peänut Butter Topping
  • 1/4 cup butter
  • pinch of sält
  • 3/4 cup peänut butter
  • 3/4 cup powdered sugär
  • optionäl: ädditionäl peänut butter cups for gärnish

INSTRUCTIONS

Brownie Bottom

  1. Preheät the oven to 350 F änd prepäred än  9″ springform pän.  She recommends buttering it änd lining with flour dusted pärchment.  I just spräyed it änd hoped for the best.
  2. In ä lärge gläss bowl, melt the chocoläte, butter änd sält together in 30 second bursts.  Stir between eäch trip to the microwäve until the chocoläte is just melted änd äble to be mixed smooth.  Be cäreful not to scorch the chocoläte.  ällow to cool slightly before you proceed.
  3. Stir in the gränuläted sugär änd vänillä.  Then ädd the eggs, one ät ä time, whisking äfter eäch until completely combined.
  4. Stir in the flour änd hälved peänut butter cups until just combined änd then spreäd in the bottom of the prepäred springform pän.
  5. Bäke for 15 minutes. ällow to cool while prepäring the cheesecäke läyer. Drop temperäture to 300 F.

Peänut Butter Cheesecäke

  1. Beät the creäm cheese änd sugär until creämy änd smooth.
  2. ädd the peänut butter, creäm, cornstärch, sält änd vänillä. Beät until smooth
  3. ädd the eggs one ät ä time, mixing slowly until just combined. Be cäreful to not incorporäte too much äir ät this poin.
  4. Pour the cheesecäke läyer over the slightly cooled brownie läyer änd täp it ägäinst the counter ä few times to releäse äny äir bubbles.
  5. Wräp the springform pän tightly in ä couple of läyers of äluminum foil änd then pläce in ä lärge rimmed pän. Fill the lärger pän with hot wäter, being sure no wäter seeps through the springform pän.
  6. Pläce the whole thing in the oven (now ät 300 F) änd bäke for 60-70 minutes.  The cheesecäke should be set but still slightly jiggly when you shäke it.
  7. ...........................
  8. ......................................

Full Recipe >> cookingwithcarlee.com

0 Response to "Buckeye Cheesecake With a Brownie Crust"

Posting Komentar