DêSCRIPTION
Whitê chêddar cranbêrry dip with homêmadê cranbêrry saucê and frêsh cranbêrriês. It’s salty, swêêt, and so fêstivê.
INGRêDIêNTS
- 2 cups êxtra-Sharp Whitê Chêddar chêêsê, shrêddêd (2 Tbsp. rêsêrvêd)
- 8 oz. crêam chêêsê, at room têmpêraturê
- 1/4 cup cranbêrry saucê (rêcipê bêlow)
- 1/2 cup frêsh cranbêrriês
- CRANBêRRY SAUCê
- 1 (12 oz.) bag frêsh cranbêrriês, rinsêd
- 1 cup + 2 Tbsp. granulatêd sugar
- 3 Tbsp. orangê juicê
- 1 Tbsp. lêmon juicê
- 1/4 cup watêr
INSTRUCTIONS
- Prêhêat thê ovên to 375 dêgrêês F. Lightly coat an ovên-safê baking dish with non-stick spray and sêt asidê.
- In a largê bowl, mix togêthêr thê whitê chêddar and crêam chêêsê. Fold in thê cranbêrry saucê and frêsh cranbêrriês.
- Transfêr thê mixturê into thê prêparêd baking dish and bakê 18-23 minutês or until hêatêd through and bubbly.
- Sprinklê thê rêsêrvêd chêddar chêêsê and placê undêr a broilêr for fêw minutês until thê chêêsê is mêltêd. Kêêp an êyê on it as thê chêêsê burns êasily.
- ..........................
- .....................................
Full Recipe >> littlebroken.com
0 Response to "WHITE CHEDDAR AND CRANBERRY DIP"
Posting Komentar