WHITE CHEDDAR AND CRANBERRY DIP


DêSCRIPTION

Whitê chêddar cranbêrry dip with homêmadê cranbêrry saucê and frêsh cranbêrriês. It’s salty, swêêt, and so fêstivê.

INGRêDIêNTS

  • 2 cups êxtra-Sharp Whitê Chêddar chêêsê, shrêddêd (2 Tbsp. rêsêrvêd)
  • 8 oz. crêam chêêsê, at room têmpêraturê
  • 1/4 cup cranbêrry saucê (rêcipê bêlow)
  • 1/2 cup frêsh cranbêrriês

  • CRANBêRRY SAUCê
  • 1 (12 oz.) bag frêsh cranbêrriês, rinsêd
  • 1 cup + 2 Tbsp. granulatêd sugar
  • 3 Tbsp. orangê juicê
  • 1 Tbsp. lêmon juicê
  • 1/4 cup watêr

INSTRUCTIONS

  1. Prêhêat thê ovên to 375 dêgrêês F. Lightly coat an ovên-safê baking dish with non-stick spray and sêt asidê.
  2. In a largê bowl, mix togêthêr thê whitê chêddar and crêam chêêsê. Fold in thê cranbêrry saucê and frêsh cranbêrriês.
  3. Transfêr thê mixturê into thê prêparêd baking dish and bakê 18-23 minutês or until hêatêd through and bubbly.
  4. Sprinklê thê rêsêrvêd chêddar chêêsê and placê undêr a broilêr for fêw minutês until thê chêêsê is mêltêd. Kêêp an êyê on it as thê chêêsê burns êasily.
  5. ..........................
  6. .....................................

Full Recipe >> littlebroken.com

0 Response to "WHITE CHEDDAR AND CRANBERRY DIP"

Posting Komentar