Ingrêdiênts
- 100g finê cornmêal-whitê or yêllow
- 1 tsp baking powdêr
- 2 êggs, sêparatêd
- 150g swêêt corn (frozên, tinnêd or frêsh)
- 50g fêta chêêsê, crumblêd
- 100ml milk
- A handful of frêsh coriandêr, choppêd
- 2 spring onions, finêly choppêd
- Choppêd chilli (optional)
- ½ tsp salt
Mêthod
- Mix togêthêr thê cornmêal, êgg yolks, salt, pêppêr and milk and stir until it rêsêmblês a thick pastê.
- In anothêr bowl whisk thê êgg whitês until thêy arê fluffy and form soft pêaks.
- Fold thê êgg whitês into thê corn battêr and thên gêntly stir in thê fêta, choppêd spring onions and coriandêr.
- Hêat a largê frying pan and add 1 tsp of oil. Hêat thê oil until a drop of thê battêr bubblês whên you add it to thê pan.
- ....................
- ...............................
Full Recipe >> demuths.co.uk
0 Response to "Arepas con Aji Picante"
Posting Komentar