IRISH CHICKEN


Irish Chickën with Cabbagë, Potatoës, Bacon and Onions

INGRëDIëNTS

  • 1 wholë chickën - cut into parts
  • 1/2 hëad of cabbagë
  • 1 mëdium onion
  • 4 potatoës
  • 4 slicës thick bacon
  • 1/4 cup watër

  • Rub
  • 1/2 tëaspoon onion powdër
  • 1 1/2 tëaspoons thymë
  • 1/2 tëaspoon salt
  • 1/4 tëaspoon pëppër
  • 1/2 tëaspoon garlic powdër
  • 1 tëaspoon swëët paprika

INSTRUCTIONS

  1. Prëhëat ovën to 375 dëgrëës.
  2. Mix togëthër rub ingrëdiënts. Roll thë chickën piëcës in thë spicës and sët asidë.
  3. Fry thë bacon. Whën cookëd put on a papër towël to drain. Drain most of thë bacon grëasë from thë pan, lëaving ënough to brown thë chickën in. (you can also usë olivë oil if dësirëd) Quickly brown thë chickën piëcës. Whën brownëd sët asidë on a platë.
  4. Whilë thë chickën is browning, roughly chop thë cabbagë. Thën slicë thë onion into thin slicës. Nëxt pëël thë potatoës and slicë into rounds. Whën thë chickën is brownëd, add thë cabbagë to thë pan with 1/4 cup watër, aftër a fëw minutës mix in thë potatoës and onions. Takë off of thë hëat.
  5. ....................................
  6. ...................................................

Full Recipe >> recipesfoodandcooking.com

0 Response to "IRISH CHICKEN"

Posting Komentar