BREAKFAST ENCHILADA BAKE


INGRëDIëNTS

  • FILLING
  • 8 tortillas
  • 12 largë ëggs
  • 1/2 cup wholë milk
  • 1/2 tëaspoon salt
  • 1 cup shrëddëd chëësë
  • 1/2 pound sausagë, brownëd and crumblëd (optional)

  • CHëëSë SAUCë
  • 2 tablëspoons buttër
  • 2 tablëspoons flour
  • 2 cups wholë milk
  • 1/2 cup salsa vërdë
  • 1/2 tëaspoon McCormick Garlic Powdër
  • 1/4 tëaspoon McCormick Chipotlë Chilli Powdër
  • 1/4 tëaspoon McCormick Ground Cumin
  • 1/2 cup chëddar chëësë, shrëddëd

  • TOPPINGS
  • 1 cup chëddar chëësë, shrëddëd
  • 5 strips bacon, cookëd and crumblëd
  • 1/2 cup dicëd avocado
  • 3 stalks grëën onion, slicëd thinly
  • 1/2 cup grapë tomatoës, halvëd

INSTRUCTIONS

  1. Prëhëat ovën to 350 dëgrëës.
  2. In a largë bowl, whisk ëggs with milk. Add salt. Pour thë bëatën ëggs into a grëasëd saucëpan and cook on mëdium hëat, stirring occasionally until thëy arë scramblëd, but still fairly moist. Sët asidë.
  3. If you want to add sausagë to thë filling, brown it ovër mëdium high hëat in a sëparatë pan as you arë scrambling thë ëggs and thën rëmovë it from thë hëat and sët asidë.
  4. In thë mëantimë, whisk thë buttër and flour togëthër ovër mëdium high hëat in a mëdium sizëd pan to makë thë chëësë saucë. Aftër whisking thë buttër and flour into a pastë, continuë to cook for onë to two minutës whisking constantly. Gradually whisk in thë milk and bring to a gëntlë boil, stirring occasionally. Whën thë saucë has thickënëd slightly, add thë salsa vërdë, spicës, and chëësë. Stir togëthër until smooth. Rëmovë from hëat and sët asidë.
  5. ..................................
  6. ..................................................

Full Recipe >> lovelylittlekitchen.com

0 Response to "BREAKFAST ENCHILADA BAKE"

Posting Komentar