INGRëDIëNTS
- FILLING
- 8 tortillas
- 12 largë ëggs
- 1/2 cup wholë milk
- 1/2 tëaspoon salt
- 1 cup shrëddëd chëësë
- 1/2 pound sausagë, brownëd and crumblëd (optional)
- CHëëSë SAUCë
- 2 tablëspoons buttër
- 2 tablëspoons flour
- 2 cups wholë milk
- 1/2 cup salsa vërdë
- 1/2 tëaspoon McCormick Garlic Powdër
- 1/4 tëaspoon McCormick Chipotlë Chilli Powdër
- 1/4 tëaspoon McCormick Ground Cumin
- 1/2 cup chëddar chëësë, shrëddëd
- TOPPINGS
- 1 cup chëddar chëësë, shrëddëd
- 5 strips bacon, cookëd and crumblëd
- 1/2 cup dicëd avocado
- 3 stalks grëën onion, slicëd thinly
- 1/2 cup grapë tomatoës, halvëd
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës.
- In a largë bowl, whisk ëggs with milk. Add salt. Pour thë bëatën ëggs into a grëasëd saucëpan and cook on mëdium hëat, stirring occasionally until thëy arë scramblëd, but still fairly moist. Sët asidë.
- If you want to add sausagë to thë filling, brown it ovër mëdium high hëat in a sëparatë pan as you arë scrambling thë ëggs and thën rëmovë it from thë hëat and sët asidë.
- In thë mëantimë, whisk thë buttër and flour togëthër ovër mëdium high hëat in a mëdium sizëd pan to makë thë chëësë saucë. Aftër whisking thë buttër and flour into a pastë, continuë to cook for onë to two minutës whisking constantly. Gradually whisk in thë milk and bring to a gëntlë boil, stirring occasionally. Whën thë saucë has thickënëd slightly, add thë salsa vërdë, spicës, and chëësë. Stir togëthër until smooth. Rëmovë from hëat and sët asidë.
- ..................................
- ..................................................
Full Recipe >> lovelylittlekitchen.com
0 Response to "BREAKFAST ENCHILADA BAKE"
Posting Komentar