Caramël Rolo Chëësëcakë filling on top of a dëlicious buttëry biscuit basë drizzlëd with an ëxtra bit of caramël – A dëlicious dëssërt përfëct for ëvëry occasion!
Ingrëdiënts
- Biscuit Basë
- 150 g Digëstivës
- 150 g Goldën Orëos
- 125 g Unsaltëd Buttër
- Chëësëcakë Filling
- 500 g Full Fat Crëam Chëësë
- 1 tsp Vanilla ëxtract
- 100 g Icing Sugar
- 150 g Caramël (carnations)
- 300 ml Doublë Crëam
- 175 g Rolos (choppëd)
- Dëcorations
- 150 ml Doublë Crëam
- 2 tbsp Icing Sugar
- 50 g Caramël (carnations)
- Rolos
- Sprinklës
Instructions
- Blitz thë biscuits in a food procëssor (or brëak up in anothër way, I am just lazy..) and mix thë biscuits with thë mëltëd buttër.
- Sprëad on thë bottom of an 8″/20cm Dëëp Springform Tin and prëss down firmly. Lëavë to sët in thë fridgë whilst you makë thë rëst!
- Using an ëlëctric mixër, I usë my KitchënAid with thë whisk attachmënt, whisk togëthër thë crëam chëësës, vanilla, icing sugar and caramël until smooth and lump frëë – this could takë 30 sëconds or so, I whisk it at a mëdium spëëd (lëvël 6/10).
- Pour into thë mix thë doublë crëam and continuë to whisk for a couplë of minutës until its vëry thick and moussë likë (I mix it on a mëdium-high spëëd, lëvël 6/10)
- Now this could takë up to 3-4 minutës dëpënding on your mixër, but you sëriously havë to stick at it – it will hold itsëlf complëtëly whën finishëd mixing (likë a mëringuë doës!) If you don’t mix it ënough it will not sët wëll ënough!
- ...............................
- ...........................................
Full Recipe >> janespatisserie.com
0 Response to "No-Bake Caramel Rolo Cheesecake!"
Posting Komentar