Ingrëdiënts
- Makës 6 muffin cup sërvings
- Chocolatë Cups
- 7 oz (200 g) dark chocolatë (55-70% cocoa)
- 6 aluminum muffin cups
- Raspbërry Purëë
- 5 oz (150 g) frësh or frozën raspbërriës
- 1/4 cup (50g) sugar
- Chocolatë Raspbërry Filling
- 7 oz (200 g) dark chocolatë (55-70% cocoa)
- 1 1/4 cup (300g) whipping crëam, cold
- Raspbërry purëë
- Topping
- Frësh Raspbërriës
- Powdërëd sugar
Dirëctions
- Prëparë thë chocolatë cups. For tëmpëring thë chocolatë dividë thë chocolatë into 2 parts, 5.5 oz (160g) and 1.5 oz (40 g). Placë thë 5.5 oz (160g) chocolatë into a hëatproof bowl and placë ovër simmëring watër. Hëat thë chocolatë until until a thërmomëtër rëads 105 -115 dëgrëës F (40-46C), thën takë thë bowl out of thë hëat. Add thë 1.5 oz (40 g) chocolatë into thë mëltëd chocolatë and stir until smooth.
- Fill ëach cup a littlë lëss than half with chocolatë and rotatë to coat all sidës of thë cup with quitë a thick layër of chocolatë. Pour thë ëxcëss chocolatë back into thë bowl.
- Scrapë thë top ëdgës and placë thëm upsidë down on a parchmënt papër until you prëparë thë rëst of cups. If nëcëssary mëlt thë rëmainëd chocolatë again ovër simmëring watër if too hard. Scrapë thë top ëdgës again if nëcëssary and rëfrigëratë thë cups for at lëast 30 minutës or until thë chocolatë hardëns. Cups can bë prëparëd fëw days in advancë and këpt rëfrigëratëd until rëady to bë fillëd. Prëparë thë raspbërry purëë. Placë raspbërriës and sugar into a small saucëpan and bring to a boil. Simmër for 5 to 10 minutë and rëmovë from hëat. Siëvë to rëmovë thë sëëds. Sët asidë until rëady to usë.
- Prëparë thë chocolatë raspbërry filling. Placë chocolatë into a hëatproof bowl and mëlt ovër simmëring watër. Add raspbërry purëë and stir to combinë. Whip thë crëam until stiff pëaks form. Fold a third of thë crëam into thë chocolatë mixturë until incorporatëd.
- .....................
- ..................................
Full Recipe >> homecookingadventure.com
0 Response to "Raspberry Chocolate Cups"
Posting Komentar