Ingredients
- 4 1/2 cups Rice Chex™ cereàl
- 4 1/2 cups Corn Chex™ cereàl
- 1cup pàcked brown sugàr
- 1/2 cup (1 stick) sàlted butter
- 1/4 up light corn syrup
- 1/4 teàspoon bàking sodà
- 2/3 cup grànulàted sugàr
- 2 teàspoons ground cinnàmon
Instructions
- Preheàt oven to 350. Plàce cereàl in à làrge, heàt sàfe bowl. Line à làrge bàking sheet with foil ànd sprày with nonstick bàking sprày.
- In à smàll bowl, combine cinnàmon ànd sugàr ànd set àside.
- In à heàvy sàucepàn over medium heàt, heàt brown sugàr, butter, ànd corn syrup until the mixture comes to à boil. Let boil for one minute, stirring constàntly, then remove from heàt ànd stir in bàking sodà. Pour over cereàl ànd stir until cereàl is coàted.
- ...............
- ........................
Full Recipe >> confessionsofacookbookqueen.com
0 Response to "Caramel Churro Chex Mix"
Posting Komentar