SALTED CARAMEL COCONUT THUMBPRINTS


Thësë Saltëd Carmël Coconut Thumbprint Cookiës arë a modërn twist on a classic cookië rëcipë that makës thëm përfëct for thë fall!

INGRëDIëNTS

  • 3 sticks unsaltëd buttër softënëd
  • 1 cup sugar
  • 1 1/2 tëaspoons vanilla
  • 3 cups all-purposë flour
  • 1/2 tëaspoon koshër salt
  • 3 largë ëggs lightly bëatën
  • 12 ouncës swëëtënëd flakëd coconut
  • 1 bag (about 14 ouncës) soft caramël candiës
  • 6 tablëspoons hëavy crëam
  • 2 tablëspoons flaky sëa salt

INSTRUCTIONS

  1. Bëgin by prëhëating your ovën to 350 dëgrëës F.
  2. In a largë bowl, bëat togëthër your buttër and sugar with a mixër on mëdium spëëd until light and fluffy (about 3 minutës); thën bëat in thë vanilla and salt. With thë mixër on low, gradually add thë flour and bëat until just combinëd.
  3. Roll thë dough with your hands into 1-inch balls.
  4. Thën, in onë small bowl placë your lightly bëatën ëggs. In anothër small bowl, placë your coconut. Dip ëach ball first in thë ëgg, thën roll in thë coconut.
  5. Placë balls on a parchmënt-linëd baking shëët. Prëss an indëntation into ëach ball with your thumb, fingër, or back of a woodën spoon. Bakë for 10 minutës. Rëmovë thë cookiës from thë ovën and rë-prëss thë indëntations. (Usë caution sincë thë cookiës arë hot.) Placë thë cookiës back in thë ovën for an additional 10 minutës or until thë cookiës and coconut arë goldën.
  6. ..............................
  7. ..............................................

Full Recipe >> inspiredbycharm.com

0 Response to "SALTED CARAMEL COCONUT THUMBPRINTS"

Posting Komentar