Thësë Saltëd Carmël Coconut Thumbprint Cookiës arë a modërn twist on a classic cookië rëcipë that makës thëm përfëct for thë fall!
INGRëDIëNTS
- 3 sticks unsaltëd buttër softënëd
- 1 cup sugar
- 1 1/2 tëaspoons vanilla
- 3 cups all-purposë flour
- 1/2 tëaspoon koshër salt
- 3 largë ëggs lightly bëatën
- 12 ouncës swëëtënëd flakëd coconut
- 1 bag (about 14 ouncës) soft caramël candiës
- 6 tablëspoons hëavy crëam
- 2 tablëspoons flaky sëa salt
INSTRUCTIONS
- Bëgin by prëhëating your ovën to 350 dëgrëës F.
- In a largë bowl, bëat togëthër your buttër and sugar with a mixër on mëdium spëëd until light and fluffy (about 3 minutës); thën bëat in thë vanilla and salt. With thë mixër on low, gradually add thë flour and bëat until just combinëd.
- Roll thë dough with your hands into 1-inch balls.
- Thën, in onë small bowl placë your lightly bëatën ëggs. In anothër small bowl, placë your coconut. Dip ëach ball first in thë ëgg, thën roll in thë coconut.
- Placë balls on a parchmënt-linëd baking shëët. Prëss an indëntation into ëach ball with your thumb, fingër, or back of a woodën spoon. Bakë for 10 minutës. Rëmovë thë cookiës from thë ovën and rë-prëss thë indëntations. (Usë caution sincë thë cookiës arë hot.) Placë thë cookiës back in thë ovën for an additional 10 minutës or until thë cookiës and coconut arë goldën.
- ..............................
- ..............................................
Full Recipe >> inspiredbycharm.com
0 Response to "SALTED CARAMEL COCONUT THUMBPRINTS"
Posting Komentar