INGRëDIëNTS
- For thë crust
- 1 slëëvë graham crackërs (about 9 crackërs)
- ½ stick (4 tablëspoons) buttër, mëltëd
- 2 tablëspoons sugar
- 2 tablëspoons brown sugar
- For thë filling
- 1 8-ouncë packagë crëam chëësë, softënëd to room tëmpëraturë
- 1 15-ouncë can pumpkin purëë
- 3 tëaspoons pumpkin pië spicë
- 1 1-ouncë packagë sugar frëë chëësëcakë-flavorëd instant pudding mix (or 1/3 of a non-sugar frëë instant pudding may bë usëd)
- 1 14-ouncë can swëëtënëd condënsëd milk
- 1 12-ouncë containër frozën whippëd topping, plus ëxtra for garnish if dësirëd
INSTRUCTIONS
- Placë thë graham crackërs in thë bowl of a food procëssor and pulsë thë crackërs into finë crumbs. Add thë mëltëd buttër, sugar and brown sugar and pulsë until combinëd.
- Spoon thë crumbs into individual 9-ouncë plastic cups (or othër individual sizëd cups for sërving). Placë in thë rëfrigërator to sët whilë you arë prëparing thë filling.
- In thë bowl of a stand mixër with thë paddlë attachmënt, bëat thë crëam chëësë until light and crëamy.
- Add thë pumpkin, pumpkin pië spicë, and pudding mix and bëat until complëtëly mixëd, scraping down thë sidës and bottom of thë bowl to ënsurë that all ingrëdiënts arë wëll combinëd.
- Add thë swëëtënëd condënsëd milk and mix again until wëll combinëd.
- Changë your stand mixturë attachmënt to thë wirë whisk. On slow spëëd, fold in thë tub of Cool Whip until wëll combinëd.
- ...........................
- .......................................
Full Recipe >> afamilyfeast.com
0 Response to "No-Bake Mini Pumpkin Cheesecakes"
Posting Komentar