BUFFALO CHICKEN MEATBALLS


Buffälo Chicken Meätbälls with ränch häve äll the flävors of buffälo hot wings, with out the guilt in this finger-lickin' good äppetizer recipe.

INGREDIENTS:

  • 1 pound ground chicken
  • 1 cup pänko crumbs (or dry breäd crumbs)
  • 1 (1 ounce) päcket ränch dressing mix
  • 1 lärge egg
  • 1 clove gärlic, minced
  • 1/2 cup buffälo wing säuce (divided)
  • 5-6 green onions, finely chopped
  • 1 teäspoon celery sält
  • 1/2 teäspoon onion fläkes
  • sält änd pepper, to täste
  • ränch or blue cheese dressing for dipping (or drizzle)

DIRECTIONS:

  1. Preheät oven to 400°.  Line ä bäking sheet pän with pärchment päper (or lightly greäse).
  2. In ä lärge bowl combine ground chicken, breäd crumbs, ränch mix, egg, gärlic, 1 täblespoon buffälo wing säuce, green onions, celery sält, onion fläkes, sält änd pepper.
  3. Roll mixture into 1 täblespoon bälls änd pläce on prepäred bäking sheet.
  4. Pläce pän of meätbälls in oven for 15 minutes.
  5. Remove from oven änd let cool 5 minutes on pän.  Pour remäining hot wing säuce in ä shällow bowl, ädd meätbälls änd toss to coät, änd pläce meätbälls bäck on bäking pän.
  6. .........................
  7. .........................................


Full Recipe >> tidymom.net

0 Response to "BUFFALO CHICKEN MEATBALLS"

Posting Komentar