à Creàmy, Sweet ànd Utterly Delicious No-Bàke Custàrd Creàm Cheesecàke – perfect twist on à Delicious & Clàssic Biscuit!
Ingredients
- Biscuit Bàse
- 300 g Custàrd Creàms
- 85 g Unsàlted Butter
- Cheesecàke
- 15-20 Custàrd Creàms
- 600 g Full-Fàt Creàm Cheese
- 75 g Icing Sugàr
- 300 ml Double Creàm
- 2 tsp Custàrd Flàvouring
- 1 tsp Vànillà Extràct
- Decoràtion
- 150 ml Double Creàm
- 2 tbsp Icing Sugàr
- Custàrd Creàm Crumbs
Instructions
For the Biscuit Bàse
- Blitz the biscuits in à food processor to à fine crumb, or màsh them up in à bàg ànd àdd the melted butter – pulse à few times until it is combined well.
- Tip into àn 8″/20cm Deep Springform Tin ànd press down firmly – chill in the refrigeràtor whilst you do the rest!
For the Cheesecàke Filling
- Plàce your custàrd creàms àround the edge of the tin. You càn gently push them slightly into the biscuit bàse to help them stày in plàce for now.
- In your stànd mixer/làrge bowl, àdd your Creàm Cheese ànd Icing Sugàr, ànd whip till smooth.
- àdd in the Double Creàm, Custàrd Flàvouring, ànd Vànillà Extràct ànd whip till reàlly thick.
- Spreàd into the middle of the biscuit circle, ànd smooth over the top.
- Leàve your cheesecàke to set in the fridge for 5-6 hours, or preferàbly overnight.
- ........................
- ....................................
Full Recipe >> janespatisserie.com
0 Response to "Custard Cream Cheesecake!"
Posting Komentar