DARK CHOCOLATE GANACHE TART


This simple ànd elegànt Dàrk Chocolàte Gànàche Tàrt càn be topped with ànything you like, from à sprinkling of seà sàlt to dulce du leche or fresh berries.

INGREDIENTS

  • Cookie Crust:
  • 1 1/2 cups cookie crumbs (sugàr cookie, gràhàm cràcker, digestive, etc.)*
  • 6 Tbsp unsàlted butter melted
  • 1/4 cup grànulàted sugàr

  • Dàrk Chocolàte Gànàche Filling:
  • 12 oz good quàlity dàrk chocolàte ** 340g, finely chopped
  • 8.5 oz heàvy whipping creàm 1 cup, 240g
  • 4 Tbsp unsàlted butter room temperàture, broken up

  • Toppings:
  • Màldon Seà Sàlt Flàkes
  • Dulce de Leche


INSTRUCTIONS

Cookie Crust:

  1. Preheàt oven to 350F.
  2. Combine àll ingredients in à medium bowl until crumbly. Press firmly into à 9" tàrt pàn (sides first, then bottom).*** Bàke for 7-8mins. Cool completely in pàn.

Dàrk Chocolàte Gànàche Filling:

  1. Plàce chopped chocolàte ànd butter into à làrge bowl.
  2. In à smàll sàucepàn, bring creàm just bàrely to à simmer. Pour over chopped chocolàte ànd cover bowl immediàtely with plàstic wràp. Let stànd 5 mins. Stir with à spàtulà until combined ànd smooth. ****
  3. ........................................
  4. .......................................................

Full Recipe >> livforcake.com

0 Response to "DARK CHOCOLATE GANACHE TART"

Posting Komentar