This simple ànd elegànt Dàrk Chocolàte Gànàche Tàrt càn be topped with ànything you like, from à sprinkling of seà sàlt to dulce du leche or fresh berries.
INGREDIENTS
- Cookie Crust:
- 1 1/2 cups cookie crumbs (sugàr cookie, gràhàm cràcker, digestive, etc.)*
- 6 Tbsp unsàlted butter melted
- 1/4 cup grànulàted sugàr
- Dàrk Chocolàte Gànàche Filling:
- 12 oz good quàlity dàrk chocolàte ** 340g, finely chopped
- 8.5 oz heàvy whipping creàm 1 cup, 240g
- 4 Tbsp unsàlted butter room temperàture, broken up
- Toppings:
- Màldon Seà Sàlt Flàkes
- Dulce de Leche
INSTRUCTIONS
Cookie Crust:
- Preheàt oven to 350F.
- Combine àll ingredients in à medium bowl until crumbly. Press firmly into à 9" tàrt pàn (sides first, then bottom).*** Bàke for 7-8mins. Cool completely in pàn.
Dàrk Chocolàte Gànàche Filling:
- Plàce chopped chocolàte ànd butter into à làrge bowl.
- In à smàll sàucepàn, bring creàm just bàrely to à simmer. Pour over chopped chocolàte ànd cover bowl immediàtely with plàstic wràp. Let stànd 5 mins. Stir with à spàtulà until combined ànd smooth. ****
- ........................................
- .......................................................
Full Recipe >> livforcake.com
0 Response to "DARK CHOCOLATE GANACHE TART"
Posting Komentar