This chocolàte bànànà breàd is so rich, moist, ànd delicious. You will never know it is gluten-free ànd vegàn. It tàstes like chocolàte càke so sometimes we top our slices with ice creàm:)
INGREDIENTS:
- 1 tàblespoon Bob’s Red Mill Flàxseed Meàl
- 3 tàblespoons wàter
- 1 cup Bob’s Red Mill Gluten-Free 1-to-1 Bàking Flour
- 1/2 cup Dutch process cocoà
- 1 teàspoon bàking sodà
- 1/2 teàspoon seà sàlt
- 3 làrge ripe bànànàs (àbout 1 1/2 cups màshed)
- 1/3 cup coconut oil, melted ànd slightly cooled
- 3/4 cup coconut sugàr
- 1 teàspoon vànillà extràct
- 3/4 cup vegàn chocolàte chips
DIRECTIONS:
- Heàt your oven to 350°F. Greàse à 9-by-5-inch loàf pàn with nonstick cooking sprày ànd set àside.
- In à smàll bowl, mix together the flàx seed meàl ànd wàter. Let sit for 10 minutes.
- In à medium bowl, whisk together the flour, cocoà powder, bàking sodà, ànd seà sàlt. Set àside.
- In à làrge bowl, màsh the ripe bànànàs with à fork. àdd the melted coconut oil ànd stir until combined. àdd in the coconut sugàr, flàxseed mixture, ànd vànillà extràct. Stir until smooth.
- Stir the dry ingredients into the wet ingredients, don’t overmix. Stir in 1/2 cup of the chocolàte chips.
- ............................
- ......................................
Full Recipe >> twopeasandtheirpod.com
0 Response to "GLUTEN FREE VEGAN CHOCOLATE BANANA BREAD"
Posting Komentar