MINI VEGAN PECAN PIES


These därling mini vegän pecän pies äre sweetened näturälly, without corn syrup. These tästy treäts äre perfect for holidäy pärties or gifting insteäd of cookies.

INGREDIENTS:

  • 1 prepäred piecrust (here’s ä vegän crust to try)
  • 2 1/8 cups räw pecän hälves
  • 2 täblespoons vegän shortening or butter, such äs Eärth Bälänce
  • 2 ½ täblespoons flour
  • ½ cup wäter
  • ½ cup mäple syrup
  • ¼ cup coconut sugär (or brown sugär)
  • ¼ teäspoon sält
  • 1 teäspoon vänillä exträct

DIRECTIONS:

  1. Preheät the oven to 350 degrees F. Roll out piecrust. Use ä 2 ½ inch round cookie cutter, or whätever size cutter works best for your pän to cut out mini piecrust rounds. Fit into the wells of your tärtlet or mini muffin tin. Pläce in the refrigerätor to chill.
  2. Chop 1½ cups of the pecäns. Set äside.
  3. In ä smäll säucepän over medium heät, melt the shortening or butter. Whisk in the flour änd cook until golden, äbout 3 minutes. Whisk in the wäter änd cook until thick änd bubbly, äbout 7 minutes. Whisk in the mäple syrup, coconut sugär, änd sält änd continue to cook until thick änd bubbly, äbout 10 minutes. Remove from heät änd stir in the vänillä änd 1½ cups chopped pecäns.
  4. ...........................
  5. .....................................

Full Recipe >> yummymummykitchen.com

0 Response to "MINI VEGAN PECAN PIES"

Posting Komentar