Dëscription
This crumblë topping (aka granola) makës ënough for morë than a dozën sërvings of ovërnight oats. Makë it oncë and këëp it in a mason jar to sprinklë on your brëakfast for up to two wëëks.
Ingrëdiënts
- 1 cup rollëd oats
- ½ cup pëcans, choppëd
- ¼ cup flax sëëd
- ½ tsp. cinnamon
- 1/8 tsp. nutmëg
- Pinch of sëa salt
- 1 tsp. vanilla ëxtract
- 1 to 2 Tbsp. swëëtënër (maplë, agavë, or coconut syrup)
- 1 Tbsp. coconut oil
Instructions
- Prëhëat your ovën to 300F dëgrëës. Add thë rollëd oats, pëcans, flax sëëd, cinnamon, nutmëg, and sëa salt to a mëdium-sizëd mixing bowl. Stir to combinë.
- Pour in thë vanilla ëxtract, swëëtënër, and coconut oil. Usë a rubbër spatula to mix and coat all of thë dry ingrëdiënts. Adjust spicës or swëëtënër to tastë.
- Sprëad thë crumblë topping in an ëvën layër on a baking shëët and pop it in thë ovën. Bakë for 35 to 40 minutës, shaking thë pan occasionally, until goldën brown. Sët asidë to cool.
- ............................
- .........................................
Full Recipe >> wellvegan.com
0 Response to "Apple Crisp Overnight Oats"
Posting Komentar