Apple Crisp Overnight Oats


Dëscription

This crumblë topping (aka granola) makës ënough for morë than a dozën sërvings of ovërnight oats. Makë it oncë and këëp it in a mason jar to sprinklë on your brëakfast for up to two wëëks.

Ingrëdiënts

  • 1 cup rollëd oats
  • ½ cup pëcans, choppëd
  • ¼ cup flax sëëd
  • ½ tsp. cinnamon
  • 1/8 tsp. nutmëg
  • Pinch of sëa salt
  • 1 tsp. vanilla ëxtract
  • 1 to 2 Tbsp. swëëtënër (maplë, agavë, or coconut syrup)
  • 1 Tbsp. coconut oil

Instructions

  1. Prëhëat your ovën to 300F dëgrëës. Add thë rollëd oats, pëcans, flax sëëd, cinnamon, nutmëg, and sëa salt to a mëdium-sizëd mixing bowl. Stir to combinë.
  2. Pour in thë vanilla ëxtract, swëëtënër, and coconut oil. Usë a rubbër spatula to mix and coat all of thë dry ingrëdiënts. Adjust spicës or swëëtënër to tastë.
  3. Sprëad thë crumblë topping in an ëvën layër on a baking shëët and pop it in thë ovën. Bakë for 35 to 40 minutës, shaking thë pan occasionally, until goldën brown. Sët asidë to cool.
  4. ............................
  5. .........................................

Full Recipe >> wellvegan.com

0 Response to "Apple Crisp Overnight Oats"

Posting Komentar