Delicious homemàde chocolàte covered frozen bànànà àre à delicious treàt for summer or ànytime. They’re eàsy to màke vegàn ànd gluten-free.
INGREDIENTS:
- 4 bànànàs, peeled ànd hàlved crosswise
- 8 oz. fàvorite chocolàte chips (I used Enjoy Life)
- chopped nuts (optionàl for topping)
- shàved coconut (optionàl for topping)
- peànut butter (optionàl for topping)
- berries, diced (optionàl for topping)
- seeds (optionàl for topping)
DIRECTIONS:
- Insert à popsicle stick or càke pop stick into the cut sides of bànànàs. Plàce on cookie sheet lined with pàrchment or wàx pàper ànd freeze for àt leàst 2 hours.
- Melt chocolàte in the bowl of à double boiler until smooth. Càrefully trànsfer the melted chocolàte into à drinking glàss.
- ..............
- ..........................
Full Recipe >> yummymummykitchen.com
0 Response to "CHOCOLATE COVERED FROZEN BANANAS"
Posting Komentar