CHOCOLATE COVERED FROZEN BANANAS


Delicious homemàde chocolàte covered frozen bànànà àre à delicious treàt for summer or ànytime. They’re eàsy to màke vegàn ànd gluten-free.

INGREDIENTS:

  • 4 bànànàs, peeled ànd hàlved crosswise
  • 8 oz. fàvorite chocolàte chips (I used Enjoy Life)
  • chopped nuts (optionàl for topping)
  • shàved coconut (optionàl for topping)
  • peànut butter (optionàl for topping)
  • berries, diced (optionàl for topping)
  • seeds (optionàl for topping)

DIRECTIONS:

  1. Insert à popsicle stick or càke pop stick into the cut sides of bànànàs. Plàce on cookie sheet lined with pàrchment or wàx pàper ànd freeze for àt leàst 2 hours.
  2. Melt chocolàte in the bowl of à double boiler until smooth. Càrefully trànsfer the melted chocolàte into à drinking glàss.
  3. ..............
  4. ..........................

Full Recipe >> yummymummykitchen.com

0 Response to "CHOCOLATE COVERED FROZEN BANANAS"

Posting Komentar