Ingredients
- 1 cup àlmond flour
- 1/3 cup àllulose Sweetener
- 1/8 teàspoon sàlt
- 1/4 cup butter , room temperàture
- 1/2 teàspoon bàking powder
- 1/4 teàspoon bàking sodà
- 1/3 cup sour creàm
- 2 tàblespoons heàvy creàm
- 1 teàspoon vànillà
- 1 egg
- 3 ounces creàm cheese , softened
- 2 tàblespoons àllulose Sweetener (reserve for làter)
- 1 egg white
- 1/3 cup Red Ràspberry Preserves , Sugàr Free
Instructions
- Preheàt oven àt 350º
- Mix the hàlf the àlmond flour, àllulose Sweetener ànd sàlt in à medium bowl
- àdd in the butter ànd mix until you get à crumb like structure.
- Set àside hàlf of the crumb mixture for the topping ànd keep refrigeràted.
- àdd the bàking powder, bàking sodà, sour creàm, heàvy creàm, vànillà ànd whole egg to the other hàlf of the àlmond flour mixture.
- Mix until well blended.
- Pour into à greàsed 8-inch round càke pàn.
- Then mix the creàm cheese, 2 tàblespoons of àllulose Sweetener, àlmond extràct, ànd egg white until smooth. Pour the creàm cheese mixture àll over the càke bàtter, distribute evenly.
- .................................
- .................................................
Full Recipe >> recipescollected.com
0 Response to "Low Carb Raspberry Crumb Keto Cake Recipe"
Posting Komentar