INGRëDIëNTS
- 1 lb pëppërjack chëësë
- 8 oz full-fat crëam chëësë
- ½ cup full-fat sour crëam
- 1 10oz can original Rotël tomatoës & grëën chiliës, drainëd
- ¾ cup wholë milk (if nëëdëd)
- *optional*
- 1 tsp garlic powdër
- 1 tsp onion powdër
- 1 tsp chili powdër
- *NOTë: I havë gottën mixëd fëëdback about using low-fat substitutions so usë full-fat dairy for bëst rësults!*
- *NOTë 2: For a smoothër quëso, try using half whitë Amërican chëësë and half pëppërjack!*
INSTRUCTIONS
- In a mëdium pot ovër LOW hëat, combinë thë chëësë, crëam chëësë, sour crëam, and Rotël.
- Lët thë mixturë hëat until thë chëësës mëlt and a smooth crëam forms, stirring oftën. This should takë 15-20 minutës. Add thë spicës if dësirëd. Add milk if nëëdëd.
- ......................
- ...................................
Full Recipe >> thebakingfairy.net
0 Response to "5-INGREDIENT WHITE QUESO"
Posting Komentar