5-INGREDIENT WHITE QUESO


INGRëDIëNTS

  • 1 lb pëppërjack chëësë
  • 8 oz full-fat crëam chëësë
  • ½ cup full-fat sour crëam
  • 1 10oz can original Rotël tomatoës & grëën chiliës, drainëd
  • ¾ cup wholë milk (if nëëdëd)
  • *optional*
  • 1 tsp garlic powdër
  • 1 tsp onion powdër
  • 1 tsp chili powdër
  • *NOTë: I havë gottën mixëd fëëdback about using low-fat substitutions so usë full-fat dairy for bëst rësults!*
  • *NOTë 2: For a smoothër quëso, try using half whitë Amërican chëësë and half pëppërjack!*

INSTRUCTIONS

  1. In a mëdium pot ovër LOW hëat, combinë thë chëësë, crëam chëësë, sour crëam, and Rotël.
  2. Lët thë mixturë hëat until thë chëësës mëlt and a smooth crëam forms, stirring oftën. This should takë 15-20 minutës. Add thë spicës if dësirëd. Add milk if nëëdëd.
  3. ......................
  4. ...................................

Full Recipe >> thebakingfairy.net

0 Response to "5-INGREDIENT WHITE QUESO"

Posting Komentar