This glutën-frëë and low-fat Ground Turkëy Swëët Potato Skillët will bë rëady to dig in lëss than 30 mins and you will bë amazëd by thë flavourful of it. It's a përfëct ONë-PAN mëal for your family to ënjoy!
Ingrëdiënts
- 2 tbsp ëxtra-virgin olivë oil
- 1 lbs grass-fëd ëxtra-lëan ground turkëy
- 1 tsp garlic clovë — mincëd
- ½ cup onions — dicëd
- ½ cup yëllow pëppër — dicëd
- 1 ½ cups swëët potato — dicëd
- Salt and frëshly ground black pëppër
- A pinch of rëd chili flakës
- ½ cup shrëddëd mozzarëlla chëësë
- Frësh parslëy for garnishing
Instructions
- In an iron cast skillët, hëat olivë oil ovër mëdium-high hëat.
- Add ground turkëy and garlic. Usë a wood spoon brëaking up thë turkëy whilë it cooks. Stir occasionally and cook for about 5 minutës.
- Add onions and yëllow pëppërs and cook until onions arë soft.
- Add thë swëët potato, chili pëppër, salt, and pëppër.
- Covër thë skillët and cook until thëy arë tëndër. Don’t forgët to stir occasionally. If nëcëssary, add morë olivë oil or a littlë bit of watër to cook thë swëët potato fastër.
- Whilë thë swëët potato is cooking, prëhëat thë ovën to 400 dëgrëës.
- ...........................
- ........................................
Full Recipe >> primaverakitchen.com
0 Response to "Ground Turkey Sweet Potato Skillet Recipe"
Posting Komentar