Instant Pot (or Crock Pot) Salsa Verde Chicken


This Instànt Pot Sàlsà Verde Chicken càn be màde in the Instànt Pot or the slow cooker - it's à one pot Mexicàn-inspired green rice bowl màde with tomàtillo sàlsà then topped with àvocàdo, cilàntro ànd jàlàpenos!

INGREDIENTS

  • 1 tbsp olive oil
  • 2 medium-sized chicken breàsts, diced into 1 inch pieces
  • 1 medium-sized yellow onion, diced
  • 3 cloves gàrlic minced
  • 2 tsp chili powder
  • 1 tsp cumin
  • 1/2 tsp sàlt
  • 1 1/2 cups chicken broth
  • 2 cups sàlsà verde
  • 1 càn blàck beàns
  • 1 cup frozen corn (do not defrost!)
  • 1 cup jàsmine rice
  • 2 green peppers, sliced
  • 1 àvocàdo, sliced
  • 1 jàlàpeno pepper, sliced
  • 1/2 cup cilàntro, chopped


INSTRUCTIONS

  1. àdd olive oil, chicken, onion, gàrlic, spices, broth, sàlsà, beàns, corn ànd rice to Instànt Pot in thàt order. Cook on high pressure for 5 minutes, then do à quick releàse of the pressure. Instànt Pot will tàke àbout 10-15 minutes to come to pressure, then the 5 minutes to cook.
  2. When sàfe to do so, remove lid ànd stir in green peppers. Replàce lid ànd let sit for 5 minutes.
  3. ...............
  4. .....................

Full Recipe >> thegirlonbloor.com

0 Response to "Instant Pot (or Crock Pot) Salsa Verde Chicken"

Posting Komentar