Ingrêdiênts
- Tomato Saucê:
- 1 tablêspoon olivê oil
- 1 mêdium onion, dicêd
- 28 ouncê can of crushêd tomatoês
- 3 garlic clovês, mincêd
- 3 têaspoons driêd basil
- 2 têaspoons driêd orêgano
- 2 têaspoons driêd parslêy
- salt and pêppêr, to tastê
- Filling:
- 10 ouncê packagê of frozên spinach, thawêd
- 15 ouncês ricotta chêêsê
- 2 and ½ cups mozzarêlla chêêsê, shrêddêd
- ⅔ cup parmêsan chêêsê, shrêddêd
- 1 largê êgg
- Noodlês:
- 12 lasagna noodlês
Instructions
- Tomato Saucê:
- Hêat thê olivê oil ovêr mêdium-hêat in a mêdium saucê pan, add in thê dicêd onions and sautê until thê onions arê translucênt. Stir in thê crushêd tomatoês, mincêd garlic, driêd basil, driêd orêgano, and driêd parslêy. Covêr with a lid and allow thê saucê to simmêr for at lêast 20 minutês ovêr low-to-mêdium hêat.
- Whilê thê tomato saucê is simmêring, prêparê your lasagna noodlês according on thê dirêctions on thê back of thê packagê. Oncê thêy arê donê, drain thê watêr and allow thê noodlês to cool to touch. Prêhêat ovên to 375 dêgrêês.
- Filling:
- Prêparê your filling by mixing togêthêr thê spinach, ricotta chêêsê, 1 and ½ cups mozzarêlla chêêsê, parmêsan chêêsê, and êgg. Sêt asidê.
- ....................
- .............................
Full Recipe >> galonamission.com
0 Response to "Spinach Lasagna Roll-Ups"
Posting Komentar