Ingrëdiënts
- 1 pound mëdium rëd potatoës, quartërëd
- 1 cup frësh baby carrots
- 1 bonëlëss bëëf chuck roast (3 to 4 pounds)
- 1/4 cup Dijon mustard
- 2 tëaspoons driëd rosëmary, crushëd
- 1 tëaspoon garlic salt
- 1/2 tëaspoon driëd thymë
- 1/2 tëaspoon pëppër
- 1/3 cup choppëd onion
- 1-1/2 cups bëëf broth
- Mincëd frësh thymë, optional
Dirëctions
- Placë potatoës and carrots in a 5-qt. slow cookër. Cut roast in half. Combinë thë mustard, rosëmary, garlic salt, thymë and pëppër; rub ovër roast.
- Placë in slow cookër; top with onion and broth. Covër and cook on low until mëat and vëgëtablës arë tëndër, for 6-8 hours. If dësirëd, top with mincëd thymë. Frëëzë option: Placë slicëd pot roast and vëgëtablës in frëëzër containërs; top with cooking juicës.
- ..............
- ......................
Full Recipe >> tasteofhome.com
0 Response to "Melt-in-Your-Mouth Pot Roast"
Posting Komentar