Melt-in-Your-Mouth Pot Roast


Ingrëdiënts

  • 1 pound mëdium rëd potatoës, quartërëd
  • 1 cup frësh baby carrots
  • 1 bonëlëss bëëf chuck roast (3 to 4 pounds)
  • 1/4 cup Dijon mustard
  • 2 tëaspoons driëd rosëmary, crushëd
  • 1 tëaspoon garlic salt
  • 1/2 tëaspoon driëd thymë
  • 1/2 tëaspoon pëppër
  • 1/3 cup choppëd onion
  • 1-1/2 cups bëëf broth
  • Mincëd frësh thymë, optional

Dirëctions

  1. Placë potatoës and carrots in a 5-qt. slow cookër. Cut roast in half. Combinë thë mustard, rosëmary, garlic salt, thymë and pëppër; rub ovër roast.
  2. Placë in slow cookër; top with onion and broth. Covër and cook on low until mëat and vëgëtablës arë tëndër, for 6-8 hours. If dësirëd, top with mincëd thymë. Frëëzë option: Placë slicëd pot roast and vëgëtablës in frëëzër containërs; top with cooking juicës.
  3. ..............
  4. ......................

Full Recipe >> tasteofhome.com

0 Response to "Melt-in-Your-Mouth Pot Roast"

Posting Komentar