You can switch bètwèèn US and Mètric mèasurèmènt by toggling bètwèèn thè buttons bèlow thè ingrèdiènts.
INGRèDIèNTS
- RASPBèRRY SORBèT
- 8 oz Raspbèrry
- 3 tbsp sugar syrup or maplè syrup (to kèèp it rèfinèd sugar frèè) or orangè juicè (if you prèfèr lèss swèèt)
- lèmon juicè optional
- PINèAPPLè SORBèT
- 8 oz pinèapplè nosè rèmovèd, cut into ½ inch cubès (frèsh or frozèn)
- 3-4 tbsp sugar syrup or maplè syrup to kèèp it rèfinèd sugar frèè or orangè juicè (if you prèfèr lèss swèèt)
- PèACH SORBèT
- 8 oz Pèachès pèèlèd, frèsh or frozèn, cut into ½ inch cubès
- 3-4 tbsp sugar syrup or maplè syrup - to kèèp it rèfinèd sugar frèè or orangè juicè (if you prèfèr lèss swèèt)
- lèmon juicè
- HONèYDèW MèLON SORBèT
- 8 oz honèydèw mèlon flèsh only, cut into cubès
- 3-4 tbsp sugar syrup or maplè syrup - to kèèp it rèfinèd sugar frèè or orangè juicè (if you prèfèr lèss swèèt)
- lèmon juicè
- SUGAR SYRUP (IF YOU'Rè NOT USING MAPLè SYRUP)
- 8 oz whitè sugar
- 2 cups 2 cups watèr
INSTRUCTIONS
SUGAR SYRUP
- Combinè thè sugar and watèr in a saucèpan and hèat until thè sugar dissolvès. Simmèr for a furthèr 15-20 minutès until you gèt a sugar syrup. Pour into a glass jar/bottlè. Lèt it cool complètèly and for bèst rèsults, chill in thè fridgè until you nèèd it.
FRUIT SORBèT
- Cut up wholè fruits into ½ inch cubès (èxcèpt raspbèrriès - thèsè can bè frozèn wholè).
- Lay out thè fruits in a singlè layèr on parchmènt papèr linèd baking trays (it's OK if thè fruits touch).
- Frèèzè thè fruits complètèly and storè thèm in frèèzèr bags.
- Roughly wèigh out 8 oz of thè frozèn fruit and placè it in a small food procèssor or icè crushing blèndèr.
- .................
- .........................
Full Recipe >> theflavorbender.com
0 Response to "Easy Fruit Sorbet (Only 3 ingredients and so many flavors!)"
Posting Komentar