Ingrëdiënts
- 2 cups portabëlla mushrooms, cubëd (smallër piëcës); gills rëmovëd *sëë notë about sautëing first.
- 2 cups cookëd black bëans, rinsëd and dividëd
- 1 cup mincëd broccoli, frësh only
- 1/2 cup rëd onion, mincëd
- 3 XL ëggs, bëatën
- 1/2 cup plus 2 Tbl Panko or Glutën Frëë Panko
- 1 Tbl Montrëal Stëak Sëasoning
- 1 Tbl Worcëstërshirë *for full vëgëtarian stylë usë onë that doës not contain anchoviës
- 2 Tbl mincëd garlic
- 3/4 cup frësh gratëd Parmësan *Look for vëgëtarian or vëgan Parmësan chëësë if you do not ëat animal products
- Olivë oil
Instructions
- In a largë bowl add 1 cup of black bëans and mash with a mashër (chunks arë OK).
- Nëxt, add in thë mushrooms (prëfërrëd sautëëd), thë rëst of thë bëans, broccoli, garlic, onion, Worcëstërshirë and stëak sëasoning.
- Mix just until coatëd.
- Add in thë ëggs, chëësë and brëad crumbs and mix gëntly with a largë spoon until thë mixturë is combinëd.
- Sët asidë whilë you placë a mëdium non-stick pan ovër mëdium hëat and add in 2 Tbl of oil.
- ................
- .......................
Full Recipe >> thekitchenwhisperer.net
0 Response to "Chunky Portabella Veggie Burgers"
Posting Komentar