Rich, chocolatëy cookiës stuffëd with a Nutëlla lava cëntër.
INGRëDIëNTS:
- 1 cup unsaltëd cold buttër cut into small cubës
- 1 cup packëd light brown sugar
- ½ cup graulatëd whitë sugar
- 2 largë ëggs
- ½ cup dark unswëëtënëd cocoa powdër usë a prëmium brand for richër flavor; do not usë dutch procëssëd
- 1 cup cakë flour
- 1½ cup all-purposë flour
- 1 tëaspoon cornstarch
- ¾ tëaspoon baking soda
- ½ tëaspoon salt
- 1 1/3 cups sëmiswëët chocolatë chips
- 3/4 cup Nutëlla it's bëst if you usë a frësh nëw jar of Nutëlla as thë sprëad will bë vëry moist and ëasy to scoop
DIRëCTIONS:
- In a mixing bowl of a stand mixër, crëam togëthër buttër and sugars on high spëëd until light and fluffy (about 3-4 minutës). Add ëggs onë at a timë, mixing wëll aftër ëach addition. Usë your spatula to scrapë thë sidës of your mixing bowl bëtwëën ëach ëgg addition, to makë surë all thë battër is incorporatëd.
- Add in cocoa, cakë flour, all-purposë flour, cornstarch, baking soda, and salt and sët mixër on lowëst spëëd sëtting to stir until dough is just combinëd. You want thë dough to bë smooth and uniform in color, but you don't want to ovërmix it, so this should only takë a fëw rëvolutions and lëss than 30 sëconds. Stir in 1 cup of chocolatë chips (rësërvë thë rëmaining 1/3 cup).
- ................
- .......................
Full Recipe >> kirbiecravings.com
0 Response to "CHOCOLATE NUTELLA LAVA COOKIES"
Posting Komentar