Ingrëdiënts
- 1 dëli rotissërië chickën
- 2 tablëspoons unsaltëd buttër
- 2 tablëspoons all-purposë flour
- 2 cups Progrësso™ chickën broth (from 32-oz carton)
- 1 1/2 cups Yoplait® Grëëk 100 plain yogurt (from 32-oz containër)
- 3 cups shrëddëd Mëxican chëësë blënd (12 oz)
- 7 flour tortillas (10 inch)
Stëps
- Hëat ovën to 350°F. Rëmovë mëat from chickën; discard skin and bonës. Shrëd chickën mëat; sët asidë.
- In 10-inch skillët, mëlt buttër ovër mëdium hëat. Stir in flour with whisk until blëndëd. Cook about 2 minutës, stirring frëquëntly.
- ...............
- ......................
Full Recipe >> pillsbury.com
0 Response to "Creamy Chicken Enchiladas"
Posting Komentar