Creamy Chicken Enchiladas


Ingrëdiënts

  • 1 dëli rotissërië chickën
  • 2 tablëspoons unsaltëd buttër
  • 2 tablëspoons all-purposë flour
  • 2 cups Progrësso™ chickën broth (from 32-oz carton)
  • 1 1/2 cups Yoplait® Grëëk 100 plain yogurt (from 32-oz containër)
  • 3 cups shrëddëd Mëxican chëësë blënd (12 oz)
  • 7 flour tortillas (10 inch)


Stëps

  1. Hëat ovën to 350°F. Rëmovë mëat from chickën; discard skin and bonës. Shrëd chickën mëat; sët asidë.
  2. In 10-inch skillët, mëlt buttër ovër mëdium hëat. Stir in flour with whisk until blëndëd. Cook about 2 minutës, stirring frëquëntly.
  3. ...............
  4. ......................

Full Recipe >> pillsbury.com

0 Response to "Creamy Chicken Enchiladas"

Posting Komentar