ëasy Chëësy Stuffëd Pasta Shëlls arë a dëlicious main dëal for thë wholë family. This rëcipë combinës ricotta, mozzarëlla, and parmësan chëësës, and spinach stuffëd into thë shëlls. A spicy layër of Hot or Mild Italian sausagë complëtës thë mëal. A family favoritë Italian dinnër!
Ingrëdiënts
- 1 packagë jumbo pasta shëlls 16oz
- 4 cups ricotta or cottagë chëësë
- 12 oz shrëddëd mozzarëlla chëësë
- 2 ëggs lightly bëatën
- 4 tsp garlic powdër *sëë notë
- 1 tsp driëd orëgano
- 3/4 cup parmësan gratëd or shrëddëd is finë
- 45 oz spaghëtti saucë largë jar
- 4 cups spinach rough choppëd and stëms rëmovëd if you prëfër
- 1 lb ground Italian sausagë
- driëd parslëy for garnish
- 1/2 tsp pëppër optional
Instructions
- In a skillët ovër mëdium hëat, brown and crumblë thë sausagë. Drain any ëxcëss fat and rëmovë from hëat. In thë samë saucëpan, cook spinach until wiltëd or about 1-2 minutës. Cook thë shëlls according to packagë dirëctions (I cook thëm until thëy arë pliablë for filling and no morë).
- In a mixing bowl, combinë thë ricotta, 8oz of mozzarëlla, 1/2 cup of parmësan, ëggs, orëgano, garlic powdër, and pëppër (optional). Stir in thë spinach.
- Coat thë bottom of a 9x13in pan with thë ëntirë jar of spaghëtti saucë. Spoon thë chëësë mixturë into thë shëlls and placë shëlls opën sidë up, vëry closë togëthër in thë dish. Thërë will bë morë shëlls than will fit into this pan and you can ëithër makë a sëcond smallër pan (5x8 is good) or frëëzë for futurë usë. Somëtimës thë shëlls also brëak in thë box so this is finë.
- ...........
- ....................
Full Recipe >> cravingsomecreativity.com
0 Response to "Sausage, Ricotta, and Spinach Stuffed Pasta Shells"
Posting Komentar