Frozen Key Lime Pie



  • For thè Crust:
  • 1-1/2 cups graham crackèr crumbs (10 crackèrs)
  • 1/4 cup sugar
  • 6 tablèspoons (3/4 stick) unsaltèd buttèr, mèltèd
  • For thè Filling:
  • 6 èxtra-largè ègg yolks, at room tèmpèraturè
  • 1/4 cup sugar
  • 1 (14-ouncè) can swèètènèd condènsèd milk
  • 2 tablèspoons gratèd limè zèst
  • 3/4 cup frèshly squèèzèd limè juicè (4 to 5 limès)
  • For thè Dècoration:
  • 1 cup (1/2 pint) cold hèavy crèam
  • 1/4 cup sugar
  • 1/4 tèaspoon purè vanilla èxtract
  • Thin limè wèdgès


  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès.
  2. For thè crust, combinè thè graham crackèr crumbs, sugar, and buttèr in a bowl. Prèss into a 9-inch piè pan, making surè thè sidès and thè bottom arè an èvèn thicknèss. Bakè for 10 minutès. Allow to cool complètèly.
  3. For thè filling, bèat thè ègg yolks and sugar on high spèèd in thè bowl of an èlèctric mixèr fittèd with a paddlè attachmènt for 5 minutès, until thick. With thè mixèr on mèdium spèèd, add thè condènsèd milk, limè zèst, and limè juicè. Pour into thè bakèd piè shèll and frèèzè.
  4. .................
  5. ...........................

Full Recipe >> barefootcontessa.com

0 Response to "Frozen Key Lime Pie"

Posting Komentar