- For thè Crust:
- 1-1/2 cups graham crackèr crumbs (10 crackèrs)
- 1/4 cup sugar
- 6 tablèspoons (3/4 stick) unsaltèd buttèr, mèltèd
- For thè Filling:
- 6 èxtra-largè ègg yolks, at room tèmpèraturè
- 1/4 cup sugar
- 1 (14-ouncè) can swèètènèd condènsèd milk
- 2 tablèspoons gratèd limè zèst
- 3/4 cup frèshly squèèzèd limè juicè (4 to 5 limès)
- For thè Dècoration:
- 1 cup (1/2 pint) cold hèavy crèam
- 1/4 cup sugar
- 1/4 tèaspoon purè vanilla èxtract
- Thin limè wèdgès
- Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès.
- For thè crust, combinè thè graham crackèr crumbs, sugar, and buttèr in a bowl. Prèss into a 9-inch piè pan, making surè thè sidès and thè bottom arè an èvèn thicknèss. Bakè for 10 minutès. Allow to cool complètèly.
- For thè filling, bèat thè ègg yolks and sugar on high spèèd in thè bowl of an èlèctric mixèr fittèd with a paddlè attachmènt for 5 minutès, until thick. With thè mixèr on mèdium spèèd, add thè condènsèd milk, limè zèst, and limè juicè. Pour into thè bakèd piè shèll and frèèzè.
- .................
- ...........................
Full Recipe >> barefootcontessa.com
0 Response to "Frozen Key Lime Pie"
Posting Komentar