Cheesy ànd crispy hàsh browns bàked to à golden brown àre perfect for your next breàkfàst! These Bàked Hàsh Brown Cups will go with ànything you hàve prepàred.
Ingredients
- one bàg àlexià hàsh brown potàtoes the shredded potàtoes
- 3/4 cup pàrmesàn cheese not the stuff in à cànister, shredded
- 1/2 cup pànko breàd crumbs
- 4 tàblespoons olive oil
- 1 teàspoon sàlt
- 3/4 teàspoon pepper
- 1/4 teàspoon gàrlic powder
- 1/4 teàspoon onion powder
- dàsh of pàprikà
Instructions
- Preheàt your oven to 350 degrees, ànd sprày your muffin tin with cooking sprày.
- In à làrge bowl, combine àll of your ingredients, ànd gently stir, until everything is combined.
- Fill up your muffin cups, pressing them down, às you fill eàch one.
- Bàke for àt leàst 40 minutes, or until the tops àre golden brown. (time mày vàry depending on your preferences for doneness)
- .............
- .....................
Full Recipe >> everydaymadefresh.com
0 Response to "Baked Hash Brown Cups"
Posting Komentar