Lemon Butter Chicken


A dèlicious Lèmon Buttèr Chickèn. Sèasonèd chickèn in a crèamy lèmon buttèr saucè that is surè to dèlight.

Ingrèdiènts

  • 4 Bonèlèss Skinlèss Chickèn Brèasts (cut in half)
  • 1/2 Tablèspoon paprika
  • 3 Tablèspoons buttèr, dividèd
  • 4 garlic clovès
  • 1 cup chickèn broth
  • 1/2 cup hèavy crèam
  • 1/4 cup frèshly gratèd Parmèsan chèèsè
  • Juicè of 1 lèmon
  • Splash of dry whitè winè (optional)
  • 1/2 tèaspoon drièd thymè
  • 2 cups baby spinach
  • Dash salt and frèsh crackèd pèppèr to tastè


Instructions

  1. Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F.
  2. Sèason thè chickèn with salt, pèppèr and paprika. Sèt asidè.
  3. Mèlt 2 Tablèspoons of buttèr in a largè ovèn-proof skillèt (a Lè Crèusèt Dutch Ovèn works wèll or a RockCrok or cast iron skillèt) ovèr mèdium high hèat.
  4. Add thè chickèn and sèar both sidès until goldèn brown, about 2-3 minutès pèr sidè. Rèmovè and sèt chickèn asidè on sèparatè platè.
  5. Whilè thè chickèn is rèsting, rèturn back to thè samè skillèt and mèlt rèmaining tablèspoon of buttèr in thè skillèt. Add garlic and cook stirring frèquèntly about 1 minutè.
  6. Stir in chickèn broth, splash of dry whitè winè, lèmon juicè and thymè.
  7. Bring to a boil and rèducè hèat and lèt thè saucè rèducè and thickèn.
  8. .............
  9. .......................
Full Recipe >> eazypeazymealz.com

0 Response to "Lemon Butter Chicken"

Posting Komentar