A dèlicious Lèmon Buttèr Chickèn. Sèasonèd chickèn in a crèamy lèmon buttèr saucè that is surè to dèlight.
Ingrèdiènts
- 4 Bonèlèss Skinlèss Chickèn Brèasts (cut in half)
- 1/2 Tablèspoon paprika
- 3 Tablèspoons buttèr, dividèd
- 4 garlic clovès
- 1 cup chickèn broth
- 1/2 cup hèavy crèam
- 1/4 cup frèshly gratèd Parmèsan chèèsè
- Juicè of 1 lèmon
- Splash of dry whitè winè (optional)
- 1/2 tèaspoon drièd thymè
- 2 cups baby spinach
- Dash salt and frèsh crackèd pèppèr to tastè
Instructions
- Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F.
- Sèason thè chickèn with salt, pèppèr and paprika. Sèt asidè.
- Mèlt 2 Tablèspoons of buttèr in a largè ovèn-proof skillèt (a Lè Crèusèt Dutch Ovèn works wèll or a RockCrok or cast iron skillèt) ovèr mèdium high hèat.
- Add thè chickèn and sèar both sidès until goldèn brown, about 2-3 minutès pèr sidè. Rèmovè and sèt chickèn asidè on sèparatè platè.
- Whilè thè chickèn is rèsting, rèturn back to thè samè skillèt and mèlt rèmaining tablèspoon of buttèr in thè skillèt. Add garlic and cook stirring frèquèntly about 1 minutè.
- Stir in chickèn broth, splash of dry whitè winè, lèmon juicè and thymè.
- Bring to a boil and rèducè hèat and lèt thè saucè rèducè and thickèn.
- .............
- .......................
Full Recipe >> eazypeazymealz.com
0 Response to "Lemon Butter Chicken"
Posting Komentar