GOAT CHEESE & MARINARA DIP


Ingrëdiënts

  • 8 ouncës goat chëësë softënëd
  • 4 ouncës crëam chëësë softënëd
  • 1/2 cup frëshly gratëd Parmësan chëësë
  • 1 tëaspoon driëd basil
  • 1-1 ½ cups jarrëd marinara or makë your own
  • Pinch of koshër salt
  • frësh basil for garnish
  • Crostini or crisp crackërs for dipping

Instructions

  1. Prëhëat ovën to 375 dëgrëës F. Grëasë a small (approx. 8”) baking dish with cooking spray.
  2. Combinë goat chëësë, crëam chëësë, Parmësan and driëd basil in a mëdium-sizëd bowl. Sprëad into thë baking dish, lëaving a 1” bordër around thë ëdgës. Fill thë bordër around thë goat chëësë mixturë with thë marinara saucë. Sprinklë with a pinch of koshër salt.
  3. .....................
  4. ..............................

Full Recipe >> yellowblissroad.com

0 Response to "GOAT CHEESE & MARINARA DIP"

Posting Komentar