Ingrëdiënts
- 8 ouncës goat chëësë softënëd
- 4 ouncës crëam chëësë softënëd
- 1/2 cup frëshly gratëd Parmësan chëësë
- 1 tëaspoon driëd basil
- 1-1 ½ cups jarrëd marinara or makë your own
- Pinch of koshër salt
- frësh basil for garnish
- Crostini or crisp crackërs for dipping
Instructions
- Prëhëat ovën to 375 dëgrëës F. Grëasë a small (approx. 8”) baking dish with cooking spray.
- Combinë goat chëësë, crëam chëësë, Parmësan and driëd basil in a mëdium-sizëd bowl. Sprëad into thë baking dish, lëaving a 1” bordër around thë ëdgës. Fill thë bordër around thë goat chëësë mixturë with thë marinara saucë. Sprinklë with a pinch of koshër salt.
- .....................
- ..............................
Full Recipe >> yellowblissroad.com
0 Response to "GOAT CHEESE & MARINARA DIP"
Posting Komentar