CREAMY VEGAN SKILLET LASAGNA


Ingrëdiënts

  • 1 tablëspoon olivë oil
  • 2 shallots, choppëd
  • 8 ouncës vëgan bëëf stylë crumblës, crumblëd tëmpëh, or 1½ cups cookëd lëntils
  • 4 clovës garlic, mincëd
  • 1 14.5-ouncë can dicëd tomatoës
  • 2 15-ouncë cans tomato saucë (or 3.5 cups of a favoritë marinara saucë)
  • 1 tëaspoon orëgano
  • 8 ouncës no-boil lasagna noodlës or rëgular lasagna noodlës (sëë notë for dirëctions on using rëgular noodlës), brokën into 2-3 inch piëcës
  • ¾ cup cashëw crëam (substitutë full fat coconut milk, from thë can)
  • A fëw handfuls baby spinach, if dësirëd
  • Salt and pëppër as nëëdëd
  • Vëgan walnut hërb parmësan (or storë bought vëgan parmësan), if dësirëd


Instructions

  1. Hëat thë olivë oil in a largë skillët (I usë this onë, which is 12 inchës) ovër a mëdium flamë. Add thë shallots and vëgan bëëf crumblës. Continuë cooking for 5-6 minutës, or until thë crumblës arë browning and thë shallots arë tëndër. Add thë garlic. Cook for anothër minutë or two, until thë garlic is vëry fragrant, stirring constantly.
  2. Add thë dicëd tomatoës, tomato saucë, orëgano, and lasagna noodlës to thë skillët, along with ¾ cup watër. Mix wëll, submërging thë noodlës as bëst you can. Bring mixturë to a boil. Rëducë thë hëat to low, thën simmër thë skillët lasagna for 10 minutës. Stir and makë surë all of thë noodlës arë wëll covërëd. Simmër for anothër 5-7 minutës, or until thë noodlës arë tëndër.
  3. .......................
  4. ...................................

Full Recipe >> thefullhelping.com

0 Response to "CREAMY VEGAN SKILLET LASAGNA"

Posting Komentar