Ingrëdiënts
- 1 tablëspoon olivë oil
- 2 shallots, choppëd
- 8 ouncës vëgan bëëf stylë crumblës, crumblëd tëmpëh, or 1½ cups cookëd lëntils
- 4 clovës garlic, mincëd
- 1 14.5-ouncë can dicëd tomatoës
- 2 15-ouncë cans tomato saucë (or 3.5 cups of a favoritë marinara saucë)
- 1 tëaspoon orëgano
- 8 ouncës no-boil lasagna noodlës or rëgular lasagna noodlës (sëë notë for dirëctions on using rëgular noodlës), brokën into 2-3 inch piëcës
- ¾ cup cashëw crëam (substitutë full fat coconut milk, from thë can)
- A fëw handfuls baby spinach, if dësirëd
- Salt and pëppër as nëëdëd
- Vëgan walnut hërb parmësan (or storë bought vëgan parmësan), if dësirëd
Instructions
- Hëat thë olivë oil in a largë skillët (I usë this onë, which is 12 inchës) ovër a mëdium flamë. Add thë shallots and vëgan bëëf crumblës. Continuë cooking for 5-6 minutës, or until thë crumblës arë browning and thë shallots arë tëndër. Add thë garlic. Cook for anothër minutë or two, until thë garlic is vëry fragrant, stirring constantly.
- Add thë dicëd tomatoës, tomato saucë, orëgano, and lasagna noodlës to thë skillët, along with ¾ cup watër. Mix wëll, submërging thë noodlës as bëst you can. Bring mixturë to a boil. Rëducë thë hëat to low, thën simmër thë skillët lasagna for 10 minutës. Stir and makë surë all of thë noodlës arë wëll covërëd. Simmër for anothër 5-7 minutës, or until thë noodlës arë tëndër.
- .......................
- ...................................
Full Recipe >> thefullhelping.com
0 Response to "CREAMY VEGAN SKILLET LASAGNA"
Posting Komentar