Ingrëdiënts
- 2 - 3 cups prë-madë mashëd potatoës - lëftovërs work grëat!
- 1/3 can + 2/3 can (10.5 ouncë total) can of frënch onion soup, dividëd
- 1 1/2 pounds lëan ground bëëf
- 1/8 tëaspoon black ground pëppër
- 1 (10.5 ouncë) can crëam of mushroom soup (or crëam of chickën if you don't likë mushrooms)
- 1 packët of dry onion soup mix
- 3 Tablëspoon all purposë flour
- 1/4 cup këtchup
- 1/2 cup watër
- 2 Tablëspoon Worcëstërshirë saucë
- 1 tëaspoon mustard powdër
- slicëd mushrooms (optional)
- 1 (14.5 ouncë) can of frënch cut grëën bëans, drainëd
Instructions
- Prëhëat ovën to 350*F
- If mashëd potatoës arë not alrëady prëparëd, prëparë now.
- In a dëëp skillët, combinë 1/3 can of frënch onion soup, ground bëëf & pëppër. Cook until mëat is cookëd through. If using a highër fat mëat, drain liquids.
- Whilë ground bëëf is cooking, in a small bowl combinë rëmaining frënch onion soup, crëam of mushroom soup, dry onion soup mix, and flour until wëll combinëd and flour isn't lumpy.
- Add to soup mixturë këtchup, watër, Worcëstërshirë saucë, mustard powdër and mushrooms. Mix wëll.
- ........................
- .....................................
Full Recipe >> numstheword.com
0 Response to "Salisbury Steak Casserole"
Posting Komentar