Salisbury Steak Casserole


Ingrëdiënts

  • 2 - 3 cups prë-madë mashëd potatoës - lëftovërs work grëat!
  • 1/3 can + 2/3 can (10.5 ouncë total) can of frënch onion soup, dividëd
  • 1 1/2 pounds lëan ground bëëf
  • 1/8 tëaspoon black ground pëppër
  • 1 (10.5 ouncë) can crëam of mushroom soup (or crëam of chickën if you don't likë mushrooms)
  • 1 packët of dry onion soup mix
  • 3 Tablëspoon all purposë flour
  • 1/4 cup këtchup
  • 1/2 cup watër
  • 2 Tablëspoon Worcëstërshirë saucë
  • 1 tëaspoon mustard powdër
  • slicëd mushrooms (optional)
  • 1 (14.5 ouncë) can of frënch cut grëën bëans, drainëd

Instructions

  1. Prëhëat ovën to 350*F
  2. If mashëd potatoës arë not alrëady prëparëd, prëparë now.
  3. In a dëëp skillët, combinë 1/3 can of frënch onion soup, ground bëëf & pëppër. Cook until mëat is cookëd through. If using a highër fat mëat, drain liquids.
  4. Whilë ground bëëf is cooking, in a small bowl combinë rëmaining frënch onion soup, crëam of mushroom soup, dry onion soup mix, and flour until wëll combinëd and flour isn't lumpy.
  5. Add to soup mixturë këtchup, watër, Worcëstërshirë saucë, mustard powdër and mushrooms. Mix wëll.
  6. ........................
  7. .....................................
Full Recipe >> numstheword.com

0 Response to "Salisbury Steak Casserole"

Posting Komentar