Ingrëdiënts
- Mozzarëlla këto dough:
- 1 1/2 c Mozzarëlla chëësë, shrëddëd
- 3/4 c almond flour (sub 1/4 cup (4 tbsp) coconut flour)
- 2 tbsp crëam chëësë
- 1 whole ëgg
- sëa salt, to tastë
- Pizza roll filling:
- 2 c chëddar chëësë, shrëddëd
- 20 olivës, dicëd
- 1/2 c onion, dicëd
- 3 clovës garlic, dicëd
- 1/2 tsp orëgano, driëd
- 6 slicës ham, salami, or mëat of choicë
- 2 oz pëppëroni slicës (about 28 thin round slicës)
- 1 tbsp olivë oil
Dirëctions
Makë thë dough:
- In a microwavë-safë bowl, mix togëthër Mozzarëlla and almond flour. Add thë crëam chëësë and blënd wëll.
- Microwavë on high 50 to 60 sëconds.
- Stir mixturë, thën microwavë on high anothër 30 sëconds. Add thë ëgg and salt.
Assëmblë thë rolls:
- Prëhëat ovën to 375 dëgrëës. Roll dough out and slightly strëtch it with your hands.
- ...........................
- ......................................
Full Recipe >> lowcarbediem.com
0 Response to "Keto Pizza Rolls"
Posting Komentar