Instant Pot Shrëddëd Mëxican Bëëf (Wholë30 Palëo) - this rëcipë is hugë on flavor and supër family friëndly! Add to tacos, salads, burrito bowls, and morë. Frëëzës grëat too!
Ingrëdiënts
- 3-4 lbs chuck roast
- 1 largë onion, slicëd
- 7 ouncë can dicëd grëën chilis
- 2 chipotlë pëppërs in adobo add morë or lëss dëpënding on dësirëd spicë lëvël
- 1 tablëspoon adobo saucë sëë notë bëlow
- 2 tablëspoons tomato pastë
- 3 tëaspoons mincëd garlic
- 3 tablëspoons limë juicë
- 2 tablëspoons homëmadë taco and fajita sëasoning sëë rëcipë bëlow
- 1 cup low sodium bëëf broth
- 1 tablëspoon avocado or olivë oil
Instructions
- Trim fat off roast and cut into largë chunks. Hëat oil in thë Instant pot on thë Sautë sëtting.
- Add mëat to thë Pot and brown for 3-4 minutës, turning occasionally.
- Placë chipotlë pëppërs, adobo saucë, tomato pastë, garlic, limë juicë, taco sëasoning, and broth in a blëndër or food procëssor. Blënd until purëëd.
- Add onions and grëën chilis to thë Pot with thë bëëf. Pour blëndëd saucë ovër top. Sëal lid and sët for 50 minutës on Manual sëtting.
- .............................
- ........................................
Full Recipe >> tastythin.com
0 Response to "Instant Pot Shredded Mexican Beef"
Posting Komentar