Instant Pot Shredded Mexican Beef


Instant Pot Shrëddëd Mëxican Bëëf (Wholë30 Palëo) - this rëcipë is hugë on flavor and supër family friëndly! Add to tacos, salads, burrito bowls, and morë. Frëëzës grëat too!

Ingrëdiënts

  • 3-4 lbs chuck roast
  • 1 largë onion, slicëd
  • 7 ouncë can dicëd grëën chilis
  • 2 chipotlë pëppërs in adobo add morë or lëss dëpënding on dësirëd spicë lëvël
  • 1 tablëspoon adobo saucë sëë notë bëlow
  • 2 tablëspoons tomato pastë
  • 3 tëaspoons mincëd garlic
  • 3 tablëspoons limë juicë
  • 2 tablëspoons homëmadë taco and fajita sëasoning sëë rëcipë bëlow
  • 1 cup low sodium bëëf broth
  • 1 tablëspoon avocado or olivë oil

Instructions

  1. Trim fat off roast and cut into largë chunks.  Hëat oil in thë Instant pot on thë Sautë sëtting.
  2. Add mëat to thë Pot and brown for 3-4 minutës, turning occasionally.
  3. Placë chipotlë pëppërs, adobo saucë, tomato pastë, garlic, limë juicë, taco sëasoning, and broth in a blëndër or food procëssor.  Blënd until purëëd.
  4. Add onions and grëën chilis to thë Pot with thë bëëf.  Pour blëndëd  saucë ovër top.  Sëal lid and sët for 50 minutës on Manual sëtting.
  5. .............................
  6. ........................................

Full Recipe >> tastythin.com

0 Response to "Instant Pot Shredded Mexican Beef"

Posting Komentar